Pâté en croûte chef's recipe stuffed with duckling, foie gars and chicken
Liste des allergènesCrusty stuffed with crab meat, avocado, coriander and langoustine bisque
More starters to discover on site
Poached farm raised eggs in a red wine 'meurette' sauce
Boletus mushrooms velouté topped with chestnuts and pan-fried foie gras
Smoked salmon terrine stuffed with fresh goat cheese
Prime rib of Stockman beef with béarnaise sauce (for 2 people)
Liste des allergènesStockman beef rib steak with bearnaise sauce
Liste des allergènesRoast chicken supreme and Bellota chorizo coulis
Liste des allergènesVeal fillet roasted with wild mushrooms
Liste des allergènesCrusty sweetbread served shitake mushrooms and buckwheat
Liste des allergènesWild boar stew with chestnuts
Fish menu presented on site
Parsnip and mushroom risotto
Freshly prepared french fries
Homemade Potatoe purée
Liste des allergènesGreen salad
Liste des allergènesVegetables of the day
Valrhona dark chocolate soufflé
Liste des allergènesCoffee with dessert selection
Liste des allergènesHomemade waffles accompanied with fresh whipped cream and Valrhona dark chocolate
Roast ‘comice’ pear with thyme and milky ice cream
Liste des allergènesVilliers
Vinci Villiers
12h00 - 14h30 • 19h30 - 22h30
12h00 - 14h30 • 19h30 - 22h00
Sans Gluten, Cuisine Familiale , Cuisine Traditionnelle
Bistronomie, Bistrot Traditionnel, Bar Brasserie Restaurant,
Restaurant Gastronomique
très large gamme de vin, Privatisation le week-end, Accès wifi gratuit, Devis personnalisé gratuit, Cadre authentique, Réservation conseillée, Animaux acceptés, Chaises bébés, Plats enfants et végétariens (sur demande), Terrasse (ouverte à partir du mois de MAI, Véranda ouverte en été, Terrasse couverte, Terrasse
Eurocard/Mastercard, Espèces, Visa, American Express, Carte Bleue